Hotello

Loews Miami Beach Hotel   

1601 Collins Ave, Miami Beach, 33139, Sydøstlige FloridaDet sydlige Florida, USA

Få værelser tilbage!

Vi har fundet den billigste pris til dig hos:

Loews Miami Beach Hotel

Spar op til
43%
SE TILBUD

Ekstra fordele til dig:

  • Gratis Wifi
PRISGARANTI

Gæsternes vurdering:

4,4/5
Se anmeldelserne

Hotellets faciliteter

  • Wi-fi (Internet)
  • Kæledyrsvenligt
  • Parkering
  • Swimmingpool
  • Fitnesscenter
Se alle hotellets faciliteter her

Om Loews Miami Beach Hotel

Luksuriøst hotel i mange etager med pool og adgang til stranden

Bølger i baghaven
På Loews Miami Beach Hotel i hjertet af Miamis art deco-bydel kan du gå barfodet direkte fra dit værelse til stranden. Selvom du ikke behøver at forlade hotellet for at spise eller få en spabehandling, ligger de hotteste steder på South Beach få minutter væk.

Surf eller shop
Mens du nyder solen på South Beach, kan du slappe af i sandet, bare kigge på mennesker eller deltage i vandaktiviteter som sejlads, snorkling eller surfing. Hotellet, der er placeret på den trendy side af Miami Beach, ligger 10 minutters gang fra de udendørs se-og-bliv-set-butikker på Lincoln Road.

Palmer og pool, tak
Det er fristende at tilbringe tiden på stranden, ved poolen, med at få massage på Exhale-spa eller drikke en kølig drink under parasollen. Har du lyst til en bid mad, kan du gå indenfor og få et middelhavsinspireret måltid og flot udsigt på Preston's. Der er gratis Wi-Fi i lobbyen og loungen.

Roligt refugium
Værelserne i art deco-stil har luksussengetøj, fladskærms-tv, iPod-dock og gratis Wi-Fi. Nogle værelser har balkon og flot udsigt over havet eller byen. Værelserne har både minibar og kaffemaskine til de sene aftener eller tidlige morgener.

SE MERE
© Hotello.dk 2016    |     Vilkår & betingelser